Kategórie

Naši partneri





Flag Counter

Zväz zvrchovaných slovanských štátov

Ukrajinský politik, bývalý poslanec Najvyššej rady, ako aj bývalý šéf ukrajinskej pobočky Interpolu, analytik Kirill Kulikov sa domnieva, že v blízkej budúcnosti bude na Ukrajinu a svet čakať množstvo dôležitých udalostí.

Kulikov vyjadril presvedčenie, že miestne voľby na Ukrajine, ktoré sú naplánované na 25. októbra, budú zrušené a v krajine bude zavedený výnimočný stav, ktorého príčinou bude koronavírus.

Podľa Kulikova tiež svet očakáva rezonančný vývoj situácie, v ktorej strede je teraz Bielorusko.

„Po prvé: COVID – mimoriadna situácia – zabudlo sa na miestne voľby;

Po druhé: voľby v USA vyhrá súčasný prezident alebo nikto;

Po tretie: Vytvorí sa nový štát – únia Ruska a Bieloruska s ďalším rozšírením do Zväzu zvrchovaných slovanských štátov + Srbsko, ďalšie sa pridajú (možno po častiach),“ povedal analytik Kulikov.

Pripomenieme, že dnes bolo oznámené, že Kancelária prezidenta Ukrajiny zvažuje možnosti sprísnenia karantény a tiež študuje skúsenosti zahraničných štátov s otázkou konania volieb počas pandémie. Či sa na Ukrajine budú konať miestne voľby 25. októbra, bude známe začiatkom druhého jesenného mesiaca.

Je tiež potrebné pripomenúť, že Bieloruská republika a Ruská federácia dosiahli v súvislosti s udalosťami v Bielorusku po prezidentských voľbách pokrok v otázke spoločnej Únie.

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

Páčilo sa? Zdieľajte:

Ďalšie články z tejto kategórie